Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor érkezik meg a rendelésem?

A Gloriareal a legjobb minőségű termékeket emelte ki a partnerek és művészek globális listájáról. A megrendelés után 3-5 munkanapot vesz igénybe a megrendelés feldolgozása. Ezt követően a kézbesítés helyétől függően 7-12 munkanapot vesz igénybe.

Mi a visszaküldési politika?

Elégedetlen a vásárlással? Nem elégedett? Nem helyes érzés?

A megrendelés kézhezvételétől számított 30 napon belüli visszaküldési kérés megértése és elfogadása érdekében. Kérjük, írjon a service@Gloriareal.com címre. Együttműködünk ügyfeleinkkel. A visszaküldési politika megtekintéséhez kattintson a visszaküldési szabályzatra is.


Hova szállítod a termékeidet?

Termékeinket a világ minden tájára szállítjuk, és több országba is ingyenes szállítást biztosítunk.

A rendelésnek csak egy részét kaptad meg?

Mivel a különböző áruk különböző csomagokban érkezhetnek különböző raktárakból, több tétel rendelése esetén több csomagot is kaphat. Ha a külön kiszállítandó áruhoz eltérő szállítási visszaigazolást szeretne adni, kérjük, ellenőrizze e-mailjét.

Mennyire biztonságos az Ön weboldala?

Nagy figyelmet fordítunk a Keep webhelyére. A fizetési folyamat biztonságos socket réteg (SSL) technológiát használ a webhelyen keresztül a fizetési átjárónak és szervernek küldött adatok titkosításához. Ez biztosítja, hogy a harmadik fél ne tekintse meg a személyes adatokat.

További kérdése van?

A rólunk szóló oldal eléréséhez vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése vagy aggálya van.


Guangdong Overseas Warehouse Supply Chain Co., Ltd.