Szállítási információ

CSAK MEGRENDELÉST ADTAM EL, MIKOR SZÁLLÍTJA MEG?
Kérjük, várjon 3-7 munkanapot a feldolgozási és gyártási időre, amíg a rendelés kiszállításra kerül.

Meddig tart a SZÁLLÍTÁSI IDŐ?
Az egyesült államokbeli rendeléseket az USPS és a FedEx, a nemzetközi rendeléseket pedig attól függően, hogy a termék melyik teljesítési központból szállítjuk.

Átlagos tranzitidő az Egyesült Államokba: 5-20 munkanap
Átlagos szállítási idők nemzetközi viszonylatban: 17-45 munkanap
Vannak olyan körülmények (természeti katasztrófák, ünnepek, időjárás stb.), amelyek a szállítás elhalasztását okozhatják. Bár a legtöbb csomag időben érkezik, előfordulhatnak olyan körülmények és késések, amelyeket fuvarozóink tapasztalhatnak. Emiatt nem garantáljuk a pontos szállítási időt; a szállítás kérdése a szállítmányozó cég felelőssége.

KAPOK NYOMÓSZÁMOT?
Minden megrendelés nyomon követését biztosítjuk. A nyomon követés a termék kiszállítása után elérhető lesz. Minden egyes terméket a világ különböző teljesítési központjaiból szállíthatnak ki, mivel termékkutató csapatunk időt tölt arra, hogy minőségi, mégis megfizethető termékeket szerezzen be.

Ha megkapja a nyomkövetési számot, ha segítségre van szüksége a rendelés nyomon követéséhez, ide ugorhat.

LETÖRHETEM A RENDELÉST?
Rendelésedet büntetés nélkül lemondhatod! A törlés érvénybe lépéséhez a megrendelését a létrehozást követő 24 órán belül törölnie kell. Ha a tételt már kiszállították, kérjük, írjon e-mailt a service@gloriareal.com címre. Mindössze annyit kell tennie, hogy küld nekünk egy e-mailt a "MÉGSEM" tárgysorral.

HELYTELEN CÍMET ADTAM meg!
Ha hibásan írta el vagy hibásan adta meg automatikusan a címét, egyszerűen válaszoljon a rendelést visszaigazoló e-mailre, és adja meg a helyes adatokat. Azonnal értesítsen bennünket a service@gloriareal.com e-mail címen. Ha a cím hibás, 24 órán belül kijavítjuk.

A CIKKEM SÉRÜLTEN ÉRKEZETT
Minden terméket extra párnázással szállítunk. Ennek ellenére ügyfeleink arról számolnak be, hogy 1000-ből körülbelül 1 termék sérülten érkezik postai szolgáltatásból eredő helytelen kezelés miatt.

Ha ez megtörténik Önnel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:
- Az Ön rendelési száma.
- Kép a sérült termékről.
Miután megkaptuk, örömmel küldünk egy másikat ingyenesen.

VAN EGY KÉRDÉSEM, AMELYRE NEM VOLT VÁLASZ, TUDSZ SEGÍTENI?
Ha még mindig nem sikerült válaszolnunk kérdésére, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, és igyekszünk 24 órán belül válaszolni :)

Guangdong Overseas Warehouse Supply Chain Co., Ltd.